ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر
دریادار سیاری:

ایران به‌تنهایی قادر به برقراری امنیت منطقه است

معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: ایران از چنان توان رزمی در عرصه دریا برخوردار است که به‌تنهایی می‌تواند امنیت خود و سایر کشورهای منطقه را برقرار سازد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 11
کد خبر: ۲۷۳۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری، معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران، در مصاحبه‌ای با برنامه رویداد رادیو گفتگو، با تأکید بر توانمندی‌های رزمی ایران در عرصه دریا، اعلام کرد که کشورمان به‌تنهایی قادر به تأمین امنیت خود و سایر کشورهای منطقه است.

 

وی با اشاره به رزمایش مرکب ایران، چین و روسیه، گفت: دریا منبع ثروت و قدرت است و کشورهای مختلف به دنبال استفاده مطلوب از آن هستند. ایران نیز با دسترسی به دریاهای شمال و جنوب، منابع متعددی دارد.

 

سیاری ادامه داد: بیش از ۹۰ درصد صادرات و واردات کشورها از طریق آب انجام می‌شود و بنابراین امنیت راه‌های دریایی بسیار حائز اهمیت است.

 

وی همچنین بر اهمیت حفاظت از مرزهای جنوبی و منابع کف دریا تأکید کرد و گفت: باید امنیت لازم برای عبور کشتی‌های نفتکش و تجاری تأمین شود تا چرخه اقتصادی کشور دچار مشکل نشود.

 

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد که از سال ۸۶، پس از دستور رهبری برای حضور در دریاها، هیچ مشکلی برای امنیت دریایی ایران به وجود نیامده است.

 

وی همچنین دیپلماسی دریایی را الزامی دانست و گفت: برقراری امنیت باید توسط کشورهای منطقه انجام شود و نیازی به حضور دیگران نیست.

 

سیاری با اشاره به رزمایش مشترک با چین و روسیه، این اقدام را نشانه‌ای از توان بالای دریایی ایران دانست و افزود: این دو کشور ایران را به‌عنوان محور قبول دارند که نشان‌دهنده ارتقای توان دریایی ماست.

 

وی همچنین از اعزام ناظران ۱۵ کشور به این رزمایش خبر داد و گفت: این مسئله اقتدار دریایی کشورهای منطقه را تقویت می‌کند و پیامی روشن دارد که ما نیازی به کمک دیگران نداریم.

 

امیر سیاری به نگاه مثبت کشورهای فرامنطقه‌ای اشاره کرد و گفت: این رزمایش مقابله با نگاه‌های منفی کشورهای استکباری است و نشان‌دهنده ارتقای توان دریایی کشورهای منطقه است./ مهر

کلمات کلیدی: چین روسیه قدرت
ارسال نظر